Ariel

Ariel Color Folyékony Mosószer, 1,1 l, 20 Mosáshoz

Ariel Color Folyékony Mosószer, 1,1 l, 20 Mosáshoz

Értékelések és vélemények

4.9
295 vélemény

Ariel Color Folyékony Mosószer, 1,1 l, 20 Mosáshoz

Az Ariel Mosógél Color ideális színes ruhák mosásához, folteltávolító hatása mellett a színek megőrzéséről is gondoskodik, hogy ruhái sokáig újként pompázzanak. Már az első mosáskor is kíméletlenül eltávolítja a foltokat, és a kellemetlen szagokat, ugyanakkor gyengéd a ruhákhoz. A mosóportól eltérően az Ariel folyékony mosószer azonnal munkához lát a mosáskor, ragyogóan tisztává ás frissé varázsolja a ruhákat.
A legkiválóbb eredmény érdekében helyezze a mosószerrel megtöltött kupakot a mosógép dobjába.

Tipp: Ruháinak extra frissessége és puhasága érdekében használjon a mosáshoz Lenor textilöblítőt, valamint Unstoppables illatgyöngyöket. Az Ariel Color mosópor és mosókapszula formájában is kapható.

Főbb jellemzők:
- Mosógél színes ruhákhoz
- Folteltávolító és színmegőrző hatás
- Ragyogóan tiszta, friss ruhák
- Rendkívül gyengéd a ruhákhoz

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Jellemzők

Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.