Balea

Balea Hónaljtapasz M méret, 14 db

Balea Hónaljtapasz M méret, 14 db

Balea Hónaljtapasz M méret, 14 db

Az M-es méretű dm Balea izzadság elleni hónaljtapasza hatékony, diszkrét megoldást nyújt erős izzadság és testszagok ellen, valamint meggátolja a foltok képződését. A hónaljtapasz egyszerűen és gyorsan beragasztható a ruhába, kényelmes és szinte észrevehetetlen viseletet biztosítva. Maximális védelmet nyújt a kellemtlen hónaljnedvességgel szemben, megbízhatóan magába szívja az izzadságot, hatásos védelmet nyújtva a kellemetlen szagokkal szemben. Az alumíniummentes termék hatékony megoldást nyújt a dezodorok és izzadás okozta foltképződések megszüntetésére.

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.