Balea

Balea Pigmentfolt halványító krém minden bőrtípusra, 50 ml

Balea Pigmentfolt halványító krém minden bőrtípusra, 50 ml

Balea Pigmentfolt halványító krém minden bőrtípusra, 50 ml

A Balea pigmentfolt halványító krém hatékony összetevői fokozatosan halványítják a bőrön megjelent pigmentfoltokat és bőrelszíneződéseket, és mérséklik az ilyen jellegű újabbak elváltozások megjelenését. A halványtásban fontos szerepet játszik a koncentrált C-vitamin tartalom, mivel gátolja a tirozináz enzim működését. Ezáltal kevesebb pigmentfolt jelenik meg, és a bőrfelszín egyenletesebbnek hat. A Belides™ elnevezésű, rendkívül értékes hatóanyaga segít a melanintermelés szabályozásában. Az E- és C-vitamin antioxidáns hatású, óvják a bőrt a szabadgyökökkel és káros környezeti behatásokkal szemben. A panthenol gazdagon hidratálja a bőrt és védi a kiszáradástól.

• halványítja a pigmentfoltokat és bőrelszíneződéseket
• koncentrált C-vitaminnal
• gátolja a tirozináz enzim működését
• egyenletesebb tónusú bőrfelszínt eredményez
• panthenollal hidratálja a bőrt

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.