Blend-a-Med

Blend-a-med Complete Protect Expert Professional Protection Fogkrém, 100 ml

Blend-a-med Complete Protect Expert Professional Protection Fogkrém, 100 ml

Blend-a-med Complete Protect Expert Professional Protection Fogkrém, 100 ml

Különleges összetételben tartalmaz ón-fluoridot és más aktív hatóanyagokat, Az Oral-B legkorszerűbb fogkrém-technológiáját alkalmazza, Tiszta, mentolos íz a friss leheletért, Segít megóvni a fogínyt és a fogzománcot a mindennapos káros hatásokkal szemben, Segít megóvni a fogakat a lepedék- és fogkőképződéssel, a fogszuvasodással, valamint a fogérzékenységgel szemben. 

A Blend-a-med Complete Protect Expert fogkrém a fogorvosok által leggyakrabban vizsgált 8 területre összpontosít, melyek: a fogíny, az érzékenység, a fogszuvasodás, a lepedék, a fogak elszíneződése, a rossz lehelet, a fogkő, valamint a fogzománc eróziója. Használata klinikailag igazoltan egészséges szájüreget és erős fogakat eredményez, valamint különösen véd a fogzománc-károsodással szemben.

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Jellemzők

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.