Bock

Bock Villányi Bock Cuvée vörösbor 15% 750 ml

Bock Villányi Bock Cuvée vörösbor 15% 750 ml

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény

Bock Villányi Bock Cuvée vörösbor 15% 750 ml

Magyar termék, Díjazott vállalkozás - Magyar Agrárgazdasági Minőség DíjTermék információkA Pincészet zászlós bora. 24 hónapig barrique hordóban érlelt Cab. Sauvignon (60%), Cab. Franc (30%) és Merlot (10%) házasítása, amely koncentrált ízekkel, nagy színintenzitással rendelkezik. Bársonyos, nagy testű bor. Illatában a dohány, ízében a csokoládé és vanília jelenik meg.Villányi védett eredetű premium vörösborEgyéb információkNÉBIH: CHHZ
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.