Capseco

Capseco Bio puffasztott kukorica snack banán-eper, 25 g

Capseco Bio puffasztott kukorica snack banán-eper, 25 g

Capseco Bio puffasztott kukorica snack banán-eper, 25 g

100% bio. Puffasztott ropogós kukoricapehely szívecskék banánnal és eperrel. Igazi ízélmény a kukorica a banán és az eper trió együtt. Természetes összetevőkből, tartósítószer, adalékanyagok, ízfokozók, só és cukor nélkül készül. Sütés nélkül készült,így nem morzsálódik, könnyen olvad a szájban. Fogyasztása 1 éves kortól ajánlott.

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.