Domestos

DOMESTOS Power Fresh Total Hygiene Ocean Fresh fertőtlenítő hatású WC tisztító gél 700 ml

DOMESTOS Power Fresh Total Hygiene Ocean Fresh fertőtlenítő hatású WC tisztító gél 700 ml

DOMESTOS Power Fresh Total Hygiene Ocean Fresh fertőtlenítő hatású WC tisztító gél 700 ml

A Domestos Power Fresh Total Hygiene Ocean Fresh 700 ml-es WC tisztító gél sűrű összetételének köszönhetően megtapad a WC-kagyló falán és ezért hatékonyan bánik el a WC-ben található kórokozókkal.

A végeredmény: higiénikusan tiszta és friss illatú WC, klórmentes fertőtlenítőszerrel.
Tárolási Információk:
Fénytől védve, száraz, hűvös helyen, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni.
Használati információk: Csavarja le a kupakot, fecskendezze a hígítatlan gélt a perem alá a WC kagyló teljes belső felületén, hagyja hatni, majd öblítse le és használja a kefét, amennyiben szükséges. A makacs lerakódások ellen és a fertőtlenítő hatásért hagyja hatni legalább 60 percig. Hatékony a baktériumok, gombák és vírusok ellen. Figyelem! Ne öntse át más flakonba. Kizárólag WC-ben használja. Alaposan öblítse le. Ha kiömlik, törölje fel egy nedves ronggyal. Próbálja ki a Domestos Power 5 termékeket is, hogy minden öblítésnél frissesség áradjon a WC-jében.

Főbb jellemzők:
- Pusztítja a kórokozókat és tisztít, tisztítja és felfrisstíti WC-jét
- Fertőtlenítő hatás
- Óceán illatal
- Vízkőoldó hatás
- Higiénikus tisztaság

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿

Értékelések és vélemények

5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.