Denkmit

Denkmit Folyékony mosószer fehér textíliákhoz, 20 mosás

Denkmit Folyékony mosószer fehér textíliákhoz, 20 mosás

Denkmit Folyékony mosószer fehér textíliákhoz, 20 mosás

A folteltávolító formulával fehér ruhák számára készült Denkmit folyékony mosószer védi a textíliákat a szürkés elszíneződés ellen. Koncentráltabb összetételének köszönhetően kevesebb mosószer szükséges egy mosáshoz. A Denkmit mosószer már 20 °C-on is hatékonyan tisztít, és akár 95 °C-ig használható. Kb. 20 adag ruha mosásához elegendő.

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.