Dove

Dove Deo spray, Nourishing Secrets Matcha Sakura, 150 ml

Dove Deo spray, Nourishing Secrets Matcha Sakura, 150 ml

Dove Deo spray, Nourishing Secrets Matcha Sakura, 150 ml

A Dove Nourishing Secrets Awakening Ritual Matcha Sakura izzadásgátló aeroszol a matcha tea és a cseresznyevirág kifinomult illatával egészen Japánig repít el. Ezeket az összetevőket a japán nők használják szépségrituáléik során.
A matcha tea és a cseresznyevirág illata energizál és felébreszti érzékeidet.

A termék gyengéd, formulája segít megelőzni az irritáció kialakulását, miközben az különleges hidratálókrém tartalma ápolja a hónaljadat. Emellett 48 órás izzadásgátló védelmet biztosít.
Csak külső használatra!
Tárolási Információk:
Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő.
Használati információk: Győzödj meg róla, hogy a hónaljad teljesen száraz (és hűvös, ha lehet). Rázd fel a Dove izzadásgátlót, hogy az összetevői megfelelően elkeveredjenek, majd emeld fel az egyik kezed a fejed fölé és körülbelül két másodpercig fújd a dezodort a hónaljadra. Ismételd ezt meg a másik hónaljaddal is. A legjobb eredmény érdekében tartsd a dezodort 15 centiméterre a bőrödtől

Főbb jellemzők:
- A japán nők szépségrituáléi ihlették
- 1/4 rész hidratáló krémet tartalmaz a puha és sima hónaljért
- 48 órás izzadásgátló védelmet biztosít
- Segít megelőzni az irritáció kialakulását
- A matcha tea és a cseresznyevirág kifinomult illatával kényezteti érzékeidet

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Értékelések és vélemények

4.8
2 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.