Dove

Dove Intensive Repair hajbalzsam sérült hajra 200ml

Dove Intensive Repair hajbalzsam sérült hajra 200ml

Dove Intensive Repair hajbalzsam sérült hajra 200ml

A Dove Intensive Repair károsodott hajra való hajbalzsam használatával megőrizheti haja tápláltságát kívül és belül egyaránt. A formázástól az időjárás változásain át hajunk sok megpróbáltatáson esik át nap mint nap, balzsam segít helyreállítani ezeket a hajkárosodásokat. A haj mélyen táplált, puha és kezelhető lesz.
Tárolási Információk:
Tartósság megnyitása után: 12 Hónap
Használati információk: Sampon használat után alkalmazza nedves hajon, masszírozza be, majd öblítse le. Kerülje a szembe jutást. Ha szembe kerül, alaposan öblítse ki vízzel.

Főbb jellemzők:
- Hajbalzsam károsodott hajra
- Segít helyreállítani a haj felszínét
- Mélyen táplálja a károsodott hajat
- Segít, hogy haja puha és kezelhető legyen
- Akár mindennapi használatra is ideális

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Jellemzők

Értékelések és vélemények

4
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.