Dontodent

Elektromos fogkefe Sonic Power, 1 db

Elektromos fogkefe Sonic Power, 1 db

Elektromos fogkefe Sonic Power, 1 db

A Dontodent Sonic Power elektromos fogkefe rendkívül alaposan és kíméletesen tisztítja a fogakat. A legújabb, szonikus csúcstechnológiának köszönhetően a fogkefe sörtéi percenként 31 ezer rezgéssel tisztítják meg még a legnehezebben elérhető fogrészeket is. Különböző tisztítási módok, időzítő, állítható fokozat és még sok egyéb extra funkció teszi igazán különlegessé ezt a Dontodent fogkefét.

A csomag tartalma:
1 markolat,
1 cserélhető kefefej,
1 töltőegység, talapzat 2 pótfejnek,
használati útmutató.

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.