Biorepair

Fogkrém kids, 50 ml

Fogkrém kids, 50 ml

Fogkrém kids, 50 ml

"A Biorepair Kids fogkrém akár az első fogkréme is lehet gyermekének. Védi, erősíti és egészségesebbé teszi a fogakat, emellett kellemes eper íze miatt élménnyé válhat ez a nagyon fontos napi rutin. A helyes fogmosás lépéseit már az első fogacskák megjelenésétől elkezdhetjük tanítani. A tejfogak zománca vékonyabb és sérülékenyebb, mint a maradó fogaké, ezért fontos, hogy megerősítsük azokat. A tejfogak sokkal fogékonyabbak a fogszuvasodásra, kevésbé tudnak ellenállni a savaknak és cukroknak. Ennek az az oka, hogy a fogzománc - a legkeményebb anyag az emberi szervezetben - a tejfogak esetében sokkal vékonyabb, körülbelül fele olyan vastag, mint a maradandó fogak fogzománca, így sokkal fogékonyabbak a fogszuvasodásra. A Biorepair Kids az egyetlen microRepair®-t tartalmazó fogkrém, mely sikeresen veszi fel a harcot a fogszuvasodással. Speciális formulája különösen gyengéd, mivel nem tartalmaz Fluoridot, karcoló Szilícium-Dioxidot, Titán-Dioxidot, Sodium Lauryl Sulfate-ot és Parabéneket. Használata kimondottan javasolt a fogszabályzót viselőknek is, mert a fogzománc ásványokkal való visszapótlása ebben az időszakban kiemelkedően fontos. Rendelje meg most a dm Online Shop-ból. Házhozszállítással akár pár napon belül kézhez veheti a terméket. "

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.