Friskies

Friskies szószban csirkével, marhával, báránnyal, kacsával nedves macskaeledel 12x85g

Friskies szószban csirkével, marhával, báránnyal, kacsával nedves macskaeledel 12x85g

Friskies szószban csirkével, marhával, báránnyal, kacsával nedves macskaeledel 12x85g

100%-ban teljes értékű és kiegyensúlyozott, Ízletes és tápláló, Ivartalanított macskáknak is adható.

Teljes értékű állateledel felnőtt és ivartalanított macskáknak szószban. 

A Friskies® ízletes alutasakos eledelek széles választékát kínálja, hogy macskájának minden nap másmilyen élvezetben lehessen része.Próbálja ki a Friskies® szárazeledeleket is, amelyeket kifejezetten a macskák különböző életszakaszaiból és életviteléből adódó igényeire szabtunk. 

Doboz tartalma: Friskies szószban csirkével, Friskies szószban marhával, Friskies szószban báránnyal, Friskies szószban kacsával.

Teljes értékű állateledel felnőtt és ivartalanított macskáknak szószban. 100%-ban teljes értékű és kiegyensúlyozott Ízletes és tápláló Ivartalanított macskáknak is adható.

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Átlagos tápértékek

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.