Frosch

Frosch Baby öblítő 30 mosás 750 ml

Frosch Baby öblítő 30 mosás 750 ml

Frosch Baby öblítő 30 mosás 750 ml

Növényi eredetű összetevőket tartalmazó vegán textilöblítő, hozzáadott B5 provitaminnal. Hipoallergén formula, amely nem tartalmaz tartósítószert és színezéket ezért babák, kisgyermekek és bőrallergiában szenvedő felnőttek ruháinak öblítésére is használható. A Frosch Baby mosószer tökéletes kiegészítője. Használatával a textília igazán bőrbarát, finom tapintású és kellemes illatú lesz.
Tárolási Információk:
Gyermekektől elzárva tartandó.
Használati információk: 4-5 kg ruha esetén: frotír és tiszta pamut anyagokhoz 35ml, kevert szövetekhez és tiszta gyapjóúhoz 24ml, kézi mosáshoz és szintetikus anyagokhoz 18ml öblítő alkalmazása ajánlott, amit a mosógép adagolójában helyezzen el. Ne alkamazza közvetlenül a ruhákra öntve.

Terméktulajdonságok: Parafinmentes/ásványiolaj mentes

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿

Értékelések és vélemények

5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.