Gabi

Gabi tincsszelídítő sampon 400 ml

Gabi tincsszelídítő sampon 400 ml

Gabi tincsszelídítő sampon 400 ml

Könnyen kifésülhető haj, Kíméletes a szemhez, Klinikailag teszteltTermék információkTermék jellemzők:• Bőrgyógyászatilag tesztelt• Gyengéd• Bőrsemleges pH • Kíméletes a szemhez• Könnyen kifésülhetővé teszi akár az összegubancolódott tincseket is Gyermekednek hosszabb már a haja, vagy csodálatos kis fürtöcskéi vannak? A fésülködés néha bonyolult lehet. A Gabi Tincsszelidítő samponja gyengéden kifésülhetővé teszi akár az összegubancolódott tincseket is. Mostantól könnyek nélküli élmény válhat a fésülködésből!Csak külső használatra! Nyomj egy kis mennyiséget a kezedbe, masszírozd nedves hajba és öblítsd ki. A GABI sampon mellett használd a GABI tusfürdőnket is, pelenkázáskor pedig a Gabi 5in1 popsikrémet.További leírásSzeretem a vicces-habos frizurákat.Készíthetnénk ma cápauszony frizurát?Tincsszelídítő sampon

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.