Gillette

Gillette Borotvanyél + 4db borotvapenge Mach3, 1 db

Gillette Borotvanyél + 4db borotvapenge Mach3, 1 db

Gillette Borotvanyél + 4db borotvapenge Mach3, 1 db

A Gillette Mach3 manuális férfi borotvák acélerős pengékkel rendelkeznek, melyek hosszabb időre megőrzik éleiket (mint a Sensor3 borotvák). Élesebb pengékkel (az első 2 penge a Sensor3 borotvához képest), 15 kényelmes borotválkozáshoz kifejlesztve. Ezek a Gillette borotvák olyan krémezőcsíkkal rendelkeznek, amely segít megóvni a bőrt a kipirosodás ellen, továbbá bőrvédő mikrobarázdái megfeszítik az arcbőrt, és előkészítik azt a borotválkozáshoz. A tökéletes borotválkozási élmény érdekében a Mach3 férfi borotva prémium markolattal rendelkezik, a szakértői tervezésnek köszönhetően pedig a súlya egyenletesen oszlik el. A Mach3 manuális férfi borotva az összes Mach3 borotvabetéttel használható.

• A Gillette férfi borotvák acélerős pengékkel rendelkeznek, melyek hosszabb időre megőrzik éleiket (mint a Sensor3 borotva
• 15 kényelmes borotválkozáshoz kifejlesztve
• Élesebb pengékkel (az első 2 penge a Sensor3-hoz képest)
• A zselés krémezőcsík segít megóvni a bőrt a kipirosodás ellen
• A továbbfejlesztett Skin Guard mikrobarázdák segítenek megfeszíteni a bőrt, előkészítve azt a borotválkozáshoz
• A tökéletes borotválkozási élmény érdekében a Mach3 férfi borotva prémium markolattal rendelkezik, a szakértői tervezésnek köszönhetően pedig a súlya egyenlően oszlik el
• Az összes Mach3 pótfejjel használható

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Értékelések és vélemények

4
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.