Gillette

Gillette Fusion5 ProShield Chill borotvakészülék, 1 db

Gillette Fusion5 ProShield Chill borotvakészülék, 1 db

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény

Gillette Fusion5 ProShield Chill borotvakészülék, 1 db

A Gillette Fusion ProShield Chill férfi borotva védelmet nyújt a borotválkozás közben. A pengéket körbeölelő ProShield krémezőcsík védőréteget képez a bőrön az irritáció ellen, Cooling technológiája pedig hűsítő érzést nyújt a borotválkozás közben. Ráadásul a Flexball technológiának köszönhetően a borotva maximális kontaktust* képez a bőrrel, és igazodva az arc kontúrvonalaihoz gyakorlatilag minden szőrszálat eltávolít. A Fusion ProShield a Gillette legkiválóbb borotvája. Keresse a kék pengét és a kék borotvamarkolatot! (*a Fusion borotvák körében)

A Gillette Fusion5 ProShield Chill férfi borotva 5 súrlódásgátló pengével rendelkezik, így a borotválkozás művelete szinte alig érezhető. A pengéket körbeölelő krémezőcsík pajzsként óvja a bőrt az irritációtóval szemben borotválkozás közben, valamint hűsíti a bőrt. A FlexBall technológiával rendelkező markolat követi az arc kontúrvonalait, és gyakorlatilag minden borostát levág. A borotvafej hátoldalán kialakított precíziós nyíró kiválóan alkalmas a nehezen elérhető területek borotválásához, valamint az arcszőrzet megformázásához. Egyetlen borotvabetéttel akár egy havi borotválkozás is elvégezhető. A Fusion5 ProShield Chill férfi borotvára minden egyes Fusion5 borotvabetét felpattintható. A korábban Fusion ProShield Chill néven ismert Gillette borotvák.

Jellemzők
  • A pengéket körbeölelő krémezőcsík borotválkozás közben óvja a bőrt az irritációval szemben
  • Hűsítő technológiával ellátott férfi borotva a borotválkozás közbeni frissítő érzésért
  • Gillette férfi borotvák 5 darab súrlódásgátló pengével; a szinte alig érezhető borotválkozásért
  • A borotvafej hátoldalán kialakított precíziós nyíró kiválóan alkalmas a pontos szélek megformázásához (a bajusz vagy a pajesz környékén)
  • A FlexBall technológiával rendelkező ProShield borotva követi az arc kontúrvonalait, és gyakorlatilag minden borostát levág
  • Egyetlen borotvabetéttel akár egy havi borotválkozás is elvégezhető
  • Az összes Fusion5 és Fusion5 Power pótfejjel használható

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.