Venus Smooth Sensitive Eldobható Borotva, 3 db

Venus Smooth Sensitive Eldobható Borotva, 3 db

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény

Venus Smooth Sensitive Eldobható Borotva, 3 db

Akár 0% érezhető irritáció* és akár 100%-ig sima bőr (*amerikai fogyasztói tanulmány, 2018. február), Eldobható női borotva 3 darab hajlatkövető pengével az alapos borotváláshoz, A SkinElixir krémezőpárna érezhető védelmet nyújt, Érzékeny bőrre bőrgyógyászatilag tesztelt, A borotvapenge cseréje nem szükséges, A borotvapenge cseréje nem szükségesTermék információkA Gillette Venus Smooth Sensitive egy 3 pengés, eldobható borotva, melynek használatát érzékeny bőrűek számára tervezték. A borotva SkinElixir krémezőpárnával és 3 hajlatkövető pengével rendelkezik a sima bőrt eredményező borotváláshoz. Akár 0% érezhető irritáció (amerikai fogyasztói tanulmány, 2018. február).

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.