Glade

Glade by Brise Automatic Spray Japán Kert automata légfrissítő utántöltő 269 ml

Glade by Brise Automatic Spray Japán Kert automata légfrissítő utántöltő 269 ml

Glade by Brise Automatic Spray Japán Kert automata légfrissítő utántöltő 269 ml

A Japánkert illatú Glade légfrissítő aerosol kiváló szagsemlegesítő hatással rendelkezik, felfrissíti a levegőt és mesés virág illattal lengi be otthonunkat.
Tárolási Információk:
Tilos a dohányzás. Hűvös helyen kell tárolni. Nem szabad fagyasztani. A tartály túlnyomás alatt áll: napfénytől elzárva és 50 °C-ot meg nem haladó hőmérsékleten tárolandó. Kilyukasztani, tűzbe dobni használat után is tilos. Gyermekek kezébe nem kerülhet. Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó. Az utasítás szerint tárolva és alkalmazva nem bomlik.
Használati információk: 1. Az utántöltőt soha nem szabad az arc felé irányítani. Állítsa az automata készüléket OFF üzemmódba és távolítsa el az üres utántöltőt.
2. Helyezze be az utántöltőt úgy, hogy a szórófej kifelé nézzen.
3. Állítsa be a kívánt időzítést.

Főbb jellemzők:
- Automata légfrissítő készülék utántöltő
- Relaxing Zen illattal
- Kiváló szagsemlegesítő hatással rendelkezik
- Felfrissíti a levegőt és mesés virág illattal lengi be otthonát

Összetevők

⦿
⦿

Jellemzők

Értékelések és vélemények

4
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.