Profissimo

Gumikesztyű egyszer használatos latexmentes fehér M, 60 db

Gumikesztyű egyszer használatos latexmentes fehér M, 60 db

Gumikesztyű egyszer használatos latexmentes fehér M, 60 db

Az egyszerhasználatos rugalmas gumikesztyű praktikus kiegészítő a háztartásban. Púdermentes, az optimális tapintási érzet érdekében különösen vékony és stabil. Biztos fogást nyújt, meggátolja a tárgyak kicsúszását - még nedves vagy szennyezett felületek esetén is. Latexre allergiások számára is hordható, élelmiszerekhez is használható.

• szín: fehér
• méret: M
• latexmentes kesztyű
• hosszúság: 24,0 cm
• élelmiszerekhez is használható
• mindkét kézen hordható

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.