Balea

Hajhab volumen effekt, 250 ml

Hajhab volumen effekt, 250 ml

Hajhab volumen effekt, 250 ml

Láthatóan teltebb haj: A Balea Volumen Effekt termékek értékes hatóanyagokkal táplálják és ápolják a hajat, így nemcsak természetes csillogást, hanem tökéletes volument, rugalmasságot és lendületet is kölcsönöznek a frizurának. Az extra erős mikro-hajhab 24 órán keresztül tökéletes tartást eredményez, a haj ragacsossá válása nélkül.

• UV-szűrővel.
• Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek bizonyítják.
• Vegán
• Vékonyszálú hajra
• Extra erős tartás: 4-es fokozat
• Nem tapad

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.