Himalaya

Himalaya Arclemosó gél, Fresh Start, citromos, 100 ml

Himalaya Arclemosó gél, Fresh Start, citromos, 100 ml

Himalaya Arclemosó gél, Fresh Start, citromos, 100 ml

Én vagyok a Himalaya Fresh Start arclemosó a citrom üdítő erejével zsíros bőrre. Én segítek, hogy magabiztosan, problémamentes, friss bőrrel induljon a napod. Különleges formulám a citrom, az egres és természetes szemcsék különleges keverékének köszönhető. Eltávolítom a felesleges faggyút és a szennyeződéseket ezáltal puhává és frissé varázsolom az arcodat.
Tárolási Információk:
Hűvös, száraz helyen tárolandó!
Használati információk: Nedvesítsd be az arcodat, körkörösen masszírozz el egy borsónyi mennyiséget az arcbőrödön! Öblítsd le, töröld szárazra az arcodat és kezd a napot egy mosollyal!

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.