Michalsky Berlin

II férfi edt, 25 ml

II férfi edt, 25 ml

II férfi edt, 25 ml

A Michalsky Berlin II egy új generációs férfi parfüm, amely igazán kifejező, fás-aromás illatával kiegyensúlyozottságot és magabiztosságot ad viselőjének. A sokoldalú férfiasság illata: a Michalsky Berlin II Men karizmát sugároz. A kreáció bergamot és az alma friss jegyeivel indul, melyekhez az érett szilva édessége kapcsolódik. Az illat lelkét a muskátli, a fahéj és a fűszeres ánizs adja. Az intenzív, fűszeres kompozíció alapjegyeit képező pézsma, finom csipetnyi vanília és egy csipetnyi szantálfa egy összetéveszthetetlen összképet alkotnak.

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.