Jar

Jar All In One Lemon Mosogatógép Kapszula 84 darabos kiszerelés

Jar All In One Lemon Mosogatógép Kapszula 84 darabos kiszerelés

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény

Jar All In One Lemon Mosogatógép Kapszula 84 darabos kiszerelés

Jar All In One Lemon Mosogatógép Kapszula 84 darabos kiszerelés.

 A Jar "All in One Lemon" mosogatógép kapszulák a folyékony és a por tisztítószereket egyesítik egyetlen kapszulában, így még a legmakacsabb szennyeződéssel is elbánnak - legyen szó akár egy 24 órája lerakódott zsírfoltról. A jól oldódó kapszula a kemény tablettáknál gyorsabban feloldódik, azaz azonnal kifejti tisztító hatását a tökéletes és hatásos "All in One" tisztaság érdekében.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.