Milumil

Milumil Junior 1+ vanília ízű gyerekital 1 éves kortól 1,8 kg

Milumil Junior 1+ vanília ízű gyerekital 1 éves kortól 1,8 kg

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény

Milumil Junior 1+ vanília ízű gyerekital 1 éves kortól 1,8 kg

Szabadalmaztatott újgenerációs formula, A Junior italok új számozást kaptak - korábban 1+, most 3, 40 év kutatás a kisdedtáplálásban, Pronutra®- Advance - DHA - Különleges rostkeverék - HMO 3'GL - Egyedi eljárással. 

Nutricia - Egyedi szakértelem
40 év kutatás a kisedtáplálásban

A Nutricia tapasztalata a kisdedtáplálás területén már 120 évnél is régebbre nyúlik vissza. Több mint 500 elkötelezett kutatónk és szakértőnk 40 éve élen jár a kutatásban, hogy megértsük, miként támogatja a táplálkozás a kisgyermekek fejlődését és immunrendszerét. Ez tette lehetővé, hogy létrehozzuk az újgenerációs Milumil® Junior italokat Pronutra®-Advance formulával, melynek kialakításakor kiemelt szerepet kapott a kisgyermekek immunrendszerének támogatása*.

*A termék C- és D-vitamin tartalma hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Szabadalmaztatott újgenerációs formula
Pronutra®- Advance - DHA - Különleges rostkeverék - HMO 3'GL - Egyedi eljárással

Egyedi tápanyag-összetételünk és továbbfejlesztett gyártási eljárásunk kombinációjának eredménye az egyedülálló Pronutra®-Advance formulát tartalmazó Junior italunk.

A kisdedek tápanyagigényeire irányuló 40 évnyi kutatómunka eredményeként az újgenerációs formulánk olyan fontos tápanyagokat tartalmaz, mint:
- az egyedi galakto- és frukto-oligoszacharid keverékünk LCP-kkel,
- LCP: Omega-3 (DHA halolajból),
- HMO 3'GL: 3-galaktozil-laktóz: az előállítás során keletkező oligoszacharid, ami az anyatejben természetes módon előfordul,
- esszenciális C- és D-vitaminok, melyek hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.

Kisgyermeked táplálását tovább folytathatod termékünkkel:
- Milumil® 4 Junior ital, 2 éves kortól
- Milumil® 4 Vaníliaízű Junior ital, 2 éves kortól

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.