Milupa

Milupa Tejberizspép Sárgabarack Ízű 4 Hónapos Kortól Ajánlott 250 G

Milupa Tejberizspép Sárgabarack Ízű 4 Hónapos Kortól Ajánlott 250 G

Milupa Tejberizspép Sárgabarack Ízű 4 Hónapos Kortól Ajánlott 250 G

Milupa Tejberizspép Sárgabarack Ízű - 4 Hónapos Kortól Ajánlott - 250 G. 

6 hónapos kor után az anyatej önmagában már nem fedezi babád megnövekedett energia- és tápanyagszükségletét. Itt az ideje az első kanalas étkezésnek.

A Milupa tejpépek ideális átmenetet képeznek a tejalapú táplálás és a szilárd ételek bevezetése között. Gondosan válogatott gabonából, a babák életkorának megfelelően átalakított tejből, vitaminokból és ásványi anyagokból állnak.

A Milupa tejpépeket adhatod a babádnak reggelire, tízóraira és uzsonnára. Az esti étkezés kiegészítéseként a Milupa Szép álmokat! tejpépünket is kínálhatod.

A gondosan válogatott összetevőknek, minőségi alapanyagoknak és a szigorúan ellenőrzött gyártási folyamatoknak köszönhetően tejpépjeink biztonsággal adhatóak a babáknak.

A Milupa tejpépeket babatáplálási szakértők kifejezetten csecsemők számára fejlesztették ki:

- A baba életkorának megfelelő állag

- Gondosan válogatott gabona természetes energiaforrásként

- Vitaminok és ásványi anyagok a baba fejlődéséért

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.