Naturella

Naturella Ultra Maxi Camomile Egészségügyi Betét, 16 db

Naturella Ultra Maxi Camomile Egészségügyi Betét, 16 db

Naturella Ultra Maxi Camomile Egészségügyi Betét, 16 db

A Naturella Ultra Maxi Camomile egészségügyi betét szárnyai segítenek a helyén tartani a betétet, továbbá a Naturella Ultra Normal betéthez képest hosszabb kialakítás fokozott nappali védelmet nyújt az intim bőrterület számára a menstruáció intenzív napjaira. A szépség és kényelem érzése Önnek és bőrének a hónap minden napján. Úgy véljük, hogy az eső áztatta virághoz hasonlóan a bőr is sérülékeny, ezért rendkívül gyengéd védelmet és ápolást igényel a menstruáció során. Ez a különleges, női intimhigiéniás termék Dermacrem balzsamot tartalmaz: az egyedülálló, hámvédő hatású ápoló klinikailag igazoltan segít a bőrirritáció kialakulásának megelőzésében. A Naturella Ultra Maxi egészségügyi betét 2 mm vékony, kellemes kamilla illattal rendelkezik, virágmintái pedig páratlan nedvszívó rendszert rejtenek magukban (flower power). A rendkívüli nedvességfelszívó képességgel bíró zselégyöngyök elvezetik a nedvességet a bőrtől, száraz és kellemes érzetet nyújtva számára. A Naturella Maxi betétek fokozott védelmet nyújtanak a menstruációs ciklus ideje alatt, miközben gyengéden ápolják a bőrt. A menstruáció sok kényelmetlenséget okozhat; az intimvédelem ne tartozzon közéjük. A fokozott éjszakai védelem érdekében próbálja ki az Ultra Night éjszakai betétet.

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.