Nestea

Nestea Zero őszibarack ízű cukormentes tea üdítőital édesítőszerekkel 1,5 l

Nestea Zero őszibarack ízű cukormentes tea üdítőital édesítőszerekkel 1,5 l

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény

Nestea Zero őszibarack ízű cukormentes tea üdítőital édesítőszerekkel 1,5 l

Energiamentes, Tartósítószer és színezék hozzáadása nélkül, Cukor, tartósítószer és színezék hozzáadása nélkül készülTermék információkA Nestea frissítő gyümölcsös ízével tökéletes kikapcsolódást nyújt bármely pillanatban!A felelős gazdálkodás jegyében a Nestea termékekben felhasznált tealevelek 100%-a India egy meghatározott, szigorúan ellenőrzött termőterületéről származik. Ez hozzájárul ahhoz, hogy állandó, kifogástalan és magas minőséget biztosíthassunk fogyasztóink számára.Őszibarack ízű cukormentes tea üdítőital, édesítőszerekkel, kevesebb, mint 1% gyümölcstartalommal. Szénsavmentes, pasztőrözött.Egyéb információkA termék természetes ülepedése a teakivonat miatt előfordulhat, amely nem befolyásolja a minőséget.Csomagolásaink újrahasznosíthatóak. Kérjük, gyűjtse szelektíven!

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.