Nestlé Fitness

Nestlé Fitness granola áfonyával és tökmaggal 300 g

Nestlé Fitness granola áfonyával és tökmaggal 300 g

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény

Nestlé Fitness granola áfonyával és tökmaggal 300 g

Teljes értékű gabona az 1. számú összetevő, Rostforrás, Aroma felhasználása nélkül készül, 53% zabTermék információkTudtad?A Fitness Granola egyéb cukrok mellett izomaltulózt is tartalmaz, mely fele olyan gyorsan emeli a vércukorszintet, mint a szőlőcukor.Lassabban felszívódó szénhidráttal*RostforrásA vas hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.*Lassabban felszívódó szénhidráttal. A termék egyéb cukrok mellett izomaltulózt tartalmaz. Az egyéb cukrok helyett izomaltulózt tartalmazó ételek fogyasztása a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint-emelkedést okoz, mint az egyéb cukrokat tartalmazó ételek fogyasztása. Élvezd a Nestlé Fitness granolát a változatos és kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód részeként!Gyártói információkNestlé - Jó étellel teljes az élet®Ropogós gabonafalatok zabpehellyel, áfonyával, tökmaggal és ásványi anyagokkalA csomagolás kb. 6 adagot tartalmaz. Egy adag 45 g.

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.