Olivia

Olivia Szappan,holt tengeri iszap, 110 g

Olivia Szappan,holt tengeri iszap, 110 g

Olivia Szappan,holt tengeri iszap, 110 g

Az Olivia Holt-tengeri iszap szappan mélytisztító hatása és dús ásványianyag tartalma kényeztetést nyújt az ekcémára hajlamos, érzékeny és aknés bőr számára. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, lággyá és selymessé teszi a bőrt, miközben feltölti a Holt-tengeri iszapban található értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal, így nyújtva igazi gyógyírt a fáradt és száraz bőrnek.
Milyen esetekben segít igazán a bőrének a holt-tengeri iszap? Allergiás bőrelváltozások esetén ásványi anyagokkal tölti fel a bőrét, amelyek fokozatosan enyhítik a tüneteit.

Aknés, pattanásos bőr esetén: hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és fertőtlenít.

Pszoriázis, ekcéma kezelése: a só és az iszap hámlasztó hatásával és a sebgyógyulás gyorsításával teszi eredményessé a szappanos kezeléseket.

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.