Ostorosbor

Ostorosbor Felső Magyarországi Királyleányka félédes fehérbor 11,5% 750 ml

Ostorosbor Felső Magyarországi Királyleányka félédes fehérbor 11,5% 750 ml

Ostorosbor Felső Magyarországi Királyleányka félédes fehérbor 11,5% 750 ml

Oltalom alatt álló földrajzi jelzéssel ellátott félédes fehérbor. 

Kedves Vásárlónk! Ön a borvidékünk egyik legismertebb, kellemes illatú félédes fehérborát választotta. Igazi különlegesség, friss, harmonikus, testes ízét a szőlővirág és a jázmin illatával fokozza és teszi minden alkalomhoz illővé. 12-14 fokra hűtve, halételek, gombás ételek, vagy könnyű sajtok mellé fogyasztva talán a legkellemesebb. Kóstolja meg borászatunk többi termékét is! 
Soltész Gergő Egészségére!

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.