Ostorosbor

Ostorosbor Felső-Magyarországi Medina édes vörösbor 11,5% 750 ml

Ostorosbor Felső-Magyarországi Medina édes vörösbor 11,5% 750 ml

Ostorosbor Felső-Magyarországi Medina édes vörösbor 11,5% 750 ml

Egzotikus virágillat, érett gyümölcsíz, harmónia és lágyság jellemzi édes Medina borunkat. Remek választás az édes ízek szerelmeseinek. Kiválóan illik keleties fűszerezésű ételekhez. Önmagában desszertként is nagyon kellemes. 14-16°C hőmérsékleten a legfinomabb.

Borainkat ésszel és szívvel készítjük. Tiszteljük a természetet, a hagyományokat és az odaadó kemény munkát. Mindig a legjobb minőség elérésére törekszünk.
Soltész Gergő

Oltalom alatt álló földrajzi jelzéssel ellátott édes vörösbor. 

Szőlőfajta - Medina.

Regionális információk - Felső-Magyarországi

Jellemzők

Értékelések és vélemények

4
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.