PARSA BEAUTY

PARSA BEAUTY Hátmosókefe, 1 db

PARSA BEAUTY Hátmosókefe, 1 db

PARSA BEAUTY Hátmosókefe, 1 db

A Parsa Beauty hátmosókefe egy olyan eszköz, amire nem mindenki gondol, de nem adná semmiért, akinek van már egy. Segítségével kényelmes és könnyű lesz a tisztálkodás és a masszázs, ráadásul fenntartható anyagokból készült. A sörtéi alkalmasak a száraz és a nedves masszázshoz is. Érdemes a végtagoktól a szív felé haladva egy egész testes masszázshoz használni. A segítségével a hát is könnyen elérhető. Egy ilyen masszázs rendszeres elvégzése feszesíti a bőrt és a kötőszövetet alatta. Ezen kívül serkenti a vérkeringést, frissességhez juttatva a bőrét. Bőrradírként eltávolítja az elhalt hámsejteket, így ismét sima és puha réteg kerül elő igénybe vett bőre alól. Használata után érdemes egy tartalmas testápolót, vagy egy megfelelő bőrápoló krémet használni, melyet könnyedén kiválaszthat a dm Online Shop kínálatából. A Parsa Beauty hátmosókeféjének természetes a sörtéje, a fogantyú pedig juharfából készült, olyan juharfából, amelyet speciálisan erre a célre neveltek, erről árulkodik az FSC tanúsítvány. Ezért a keféért tehát nem vágtak ki feleslegesen fát. Hozza el a wellnesst a saját otthonába a Parsa Beauty hátmosókefe segítségével!

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.