Protect

Protect rágcsálóirtó pép 150 g

Protect rágcsálóirtó pép 150 g

Protect rágcsálóirtó pép 150 g

Rágcsálóirtás mesterfokon, Aromaáteresztő csomagolás, Biztos hatásTermék információkA készítmény zárt térben és épületek közvetlen környékén vándorpatkány (Rattus norvegicus) és házi egér (Mus musculus) irtására használható. Rágcsálóirtó pép Egyéb információkHatóanyag: 0,0027% (0,027 g/kg) bromadiolon (EU-szám: 249-205-9, CAS-szám: 28772-56-7)Formuláció: felhasználásra kész, filterpapír tasakban kiszerelt 10 grammos rágcsálóirtó pép.Biocid terméktípus száma / megnevezése: 14 / rágcsálóirtó szerForgalmazási kategória: III. forgalmazási kategóriájú, szabadforgalmú irtószerEngedély száma: HU-2017-SP-14-00184-0000

Jellemzők

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.