Pur

Pur Secrets of the World Raspberry & Red Currant kézi mosogatószer 900 ml

Pur Secrets of the World Raspberry & Red Currant kézi mosogatószer 900 ml

Pur Secrets of the World Raspberry & Red Currant kézi mosogatószer 900 ml

Összetevők5-15% anionos felületaktív anyagok, <5% nemionos felületaktív anyagok, Illatanyagok (limonene), Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Gyártó Neve: és CímeGyártó címeGyártási és származási hely (ld. az alábbi kódok szerint a csomagoláson)(A)Henkel Central Eastern Europe Operations GmbH,Erdbergstr. 29,1030 Vienna,AustriaE-mail: henkel.austria@henkel.com,www.henkel.com,Tel.: +43 17 11 04 0Forgalmazó címHenkel Magyarország Kft.,H-1113 Budapest,Dávid F. u. 6,tel.: +36 1 372 5555E-mail: henkel.hungary@henkel.com,www.henkel.huVevőszolgálatHenkel Magyarország Kft.,H-1113 Budapest,Dávid F. u. 6,tel.: +36 1 372 5555E-mail: henkel.hungary@henkel.com,www.henkel.huCsomagolásSzámszerű méretSzámszerű méret - 1.2Egység (specifikusan)Egység (specifikus) - LiterÁtlagos méretÁtlagos méret (e)Biztonsági információkHasználat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.Kézi mosogatószer.Figyelem.2-metilisotiazol-3(2H)-on-t, 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on-t tartalmaz. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. A tartalom / edény elhelyezése hulladékként: az országos előírásoknak megfelelően.

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.