Sally Hansen

Sally Hansen Miracle Gel Köröm alaplakk, Átlátszó, 15.96 ml

Sally Hansen Miracle Gel Köröm alaplakk, Átlátszó, 15.96 ml

Sally Hansen Miracle Gel Köröm alaplakk, Átlátszó, 15.96 ml

A 101-es árnyalatú Sally Hansen Miracle Gel zselés hatású fedőlakkal erősebb, tartósabb manikűr készíthető, a tökéletes és hosszan tartó eredmény érdekében. Új Tube tehnológiával. Alkalmazása egyszerű: válaszd ki kedvenc, színes Miracle Gel körömlakkod majd vigyél fel egy réteget. Száradás után alkalmazd a Miracle Gel fedőlakkot és élvezd a zselés hatású manikűröd.

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.