Schwarzkopf Palette

Schwarzkopf Palette Intensive Color Creme Hajfesték Étcsokoládé W2 1 Db

Schwarzkopf Palette Intensive Color Creme Hajfesték Étcsokoládé W2 1 Db

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény

Schwarzkopf Palette Intensive Color Creme Hajfesték Étcsokoládé W2 1 Db

Maximálisan intenzív színek
Fedezze fel a Palette Intensive Color Creme hajfestéket a hihetetlenül hosszantartó színeredményért árnyalattól függő ősztakarással. A formula mélyen behatol a hajba, miközben a haj szerkezetébe zárja az intenzív festék pigmenteket, ezzel biztosítva a fantasztikus ragyogást.
 
Extra ápolás hajának
A gazdag ápoló hajbalzsam keratin komplex-szel intenzív ápoló hatást nyújt hajfestés után. Haja még több ápolásban részesül.* Erősebb, lágyabb haj és pazar ragyogás. Élvezze a kényeztető virág illatot.
*az előző formulához képest
 
Nagy mértékben ősz hajra is ajánlott. A doboz elején látható modell hajának színe a bekeretezett természetes hajszínen elért színeredményt mutatja.
 
Válassza azt a hajfestéket, ami annyi ideig tart, ameddig Ön szeretné:
3. szint: tartós hajfesték

Jellemzők

Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.