Signal

Signal White Now Detox Mineral Clay & Activated Charcoal fogkrém 75 ml

Signal White Now Detox Mineral Clay & Activated Charcoal fogkrém 75 ml

Signal White Now Detox Mineral Clay & Activated Charcoal fogkrém 75 ml

TermékleírásTermék információkTermék jellemzők:• Fehérítő hatású fogkrém természetes eredetű összetevőkkel• Ásványi agyaggal és aktív szénnel• Hatása klinikailag igazolt• A színtudomány ihlette: kék-zafír pigmenteket tartalmaz• Gyengéd a fogzománchoz• Kartondoboz nélküli csomagolásbanTermékleírás:- Azonnal fehérítő formulánkat* ásványi agyaggal és aktív szénnel ötvöztük ebben a fogkrémben.- A White-Correct fehérítő technológiánk kék-zafír pigmentekkel segít visszaállítani a fogak természetes fehérségét. - 94,5%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.*Az azonnali fehérítő hatás ideiglenes és optikai.Márkaleírás:A Signalnál már közel 100 éve célunk, hogy javítsunk az emberek szájhigiéniáján és szájápolási szokásain termékeink, szakértői tanácsaink és innovációink segítségével. A hét minden percében és órájában használjuk a szánkat. Beszélünk. Eszünk. Iszunk. Nevetünk. Énekelünk. Mosolygunk. Ízlelünk. Csókolunk. Mindezt a szánkkal tesszük. A ma embere világszerte gyakrabban és nyíltabban mosolyog, mint elődei, éppen ezért egyre fontosabb szerephez jutnak a fehér fogak. A Signal az azonnali fogfehérítés szakértőjeként segíti az embereket abban, hogy a ragyogó fehér fogak által mosolyuk magabiztos lehessen. Mert hiszünk abban, hogy minden mosoly számít.Biztonsági figyelmeztetés:Nátrium-fluoridot tartalmaz (1450 ppm F). Hat éves vagy annál fiatalabb gyermekek esetében: Borsónyi mennyiséget tegyél a fogkefére, és ügyelj arra, hogy gyermeked fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le. Más forrásból származó fluoridbevitel esetén kérd ki fogorvosod vagy orvosod tanácsát.A legjobb eredményért használd együtt a Signal White Now fogkefék valamelyikével:- Signal White Now Carbon+Correct közepes keménységű fogkefe- Signal White Now White System közepes keménységű fogkefe

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Jellemzők

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.