Silan

Silan Suprême Attraction textilöblítő koncentrátum 48 mosás 1200 ml

Silan Suprême Attraction textilöblítő koncentrátum 48 mosás 1200 ml

Silan Suprême Attraction textilöblítő koncentrátum 48 mosás 1200 ml

A Silan Supreme Atraction a rózsa, a jázmin és a gyöngyvirág elbűvölő aromájával kellemes illatfehőbe burkolja ruháit, így garantálja a luxus érintését. Az exkluzív terméket a divat-, és szépségipari trendek alapján francia parfümőrök alkották meg.
Tárolási Információk:
Javasolt tárolási hőmérséklet: 5-40°C között, száraz helyen.
Használati információk: Mindig kövesse a termék hátsó címkéjén található utasításokat. A Silan öblítők adagolása nagyon egyszerű. Szimplán használja a flakon kupakját a megfelelő mennyiség kiméréséhez. Ne higítsa a Silan öblítőket használat előtt. Töltse az öblítőt közvetlenül az üvegből a kupakba, utána pedig a mosógép öblítőnek fenntartott rekeszébe. 25 ml: 4-5kg ruha 35 ml: 4-5 kg illatosabb, puhább ruha 55 ml: 5-5 kg illatosabb, puhább ruha

Főbb jellemzők:
- Öblítő rózsa, jázmin és gyöngyvirág illattal
- Elbűvölő illatok
- Francia parfümőrök által kifejlesztve

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Értékelések és vélemények

4.8
3 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.