Nespresso

Starbucks by Nespresso Caffè Verona őrölt, pörkölt kávé kapszula 10 db 55 g

Starbucks by Nespresso Caffè Verona őrölt, pörkölt kávé kapszula 10 db 55 g

Starbucks by Nespresso Caffè Verona őrölt, pörkölt kávé kapszula 10 db 55 g

TermékleírásTermék információkTartalom: 10 kapszula őrölt pörkölt kávé a Nespresso rendszerhez. 100% Arabika.Édes pörkölés sötét kakaó köntösbenA kávé egy igaz szerelemből és három névből született. Először 1975-ben készítettük el egy seattle-i étterem számára és Jake's Blendnek (Jake keveréke) neveztük el. A vendégek annyira szerették, hogy a recept alapján 80/20 keverékként a boltjainkban is elkezdtük kínálni. Ez a szerelem végül annyira erősnek bizonyult, hogy a sokakat inspiráló város által ihletett Verona néven hivatalosan is elérhetővé tettük.Egyéb információkVédőgázas csomagolásban.

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.