babylove

Szakadásbiztos nedves törlőkendő érzékeny bőrre, 320 db

Szakadásbiztos nedves törlőkendő érzékeny bőrre, 320 db

Szakadásbiztos nedves törlőkendő érzékeny bőrre, 320 db

A dm babylove szakadásbiztos nedves törlőkendő érzékeny bőrre való babylotion hidratáló növényi összetevőket tartalmaz, amely különösen gyengéden ápolja a bőrt. A panthenol tartalmú nedves törlőkendő kíméletességét bőrgyógyászati tesztek és allergiára hajlamos bőrtesztek igazolják. Mivel a termék nem tartalmaz színező anyagot, sem illatanyagot, szilikont, paraffint, olajat, alkoholt és egyéb állati eredetű összetevőket sem, nyugodt szívvel alkalmazható akár újszülöttek pelenka fedte területein is.

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.