Szent István Korona

Szent István Korona Dunántúli Cabernet Sauvignon Rosé száraz rosébor 0,75 l

Szent István Korona Dunántúli Cabernet Sauvignon Rosé száraz rosébor 0,75 l

Szent István Korona Dunántúli Cabernet Sauvignon Rosé száraz rosébor 0,75 l

Ki ne gondolna vágyakozva egy tál frissen szedett eperre és málnára? Frissítő, élénk savú, ízében hosszan málnás utóízű rosé borunk ezt az élményt idézi fel. Borásza azt sem veszi zokon, ha egy forró napon jéghideg fröccs formájában frissülne fel vele fogyasztója. 

A Szent István Korona márka borásza, Lackzó Gábor szem előtt tartva a nemzetközi és hazai borízlést, magyar és világfajták használatával egy igazán jó bor élményét kívánja nyújtani sokak számára elérhetően.

Oltalom alatt álló földrajzi jelzésű száraz rosébor. 

Szőlőfajta - Cabernet Sauvignon Rosé.
Regionális információk - Dunántúli

Jellemzők

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.