Tampax

Tampax Tampon compak pearl regular, 8 db

Tampax Tampon compak pearl regular, 8 db

Tampax Tampon compak pearl regular, 8 db

A Tampax Compak Pearl a Tampax legjobb tamponja, kényelmes és diszkrét védelmet nyújt. A Tampax Compak Pearl tampon sima felületű, kompakt, diszkrét műanyag applikátorral rendelkezik, mely a lekerekített csúcsnak köszönhetően könnyen felhelyezhető. A kontúros, csúszásgátló felületű applikátorral a tampont könnyű fogni és irányítani. A Tampax Compak Pearl tampon FormFit technológiával készült, emiatt felhelyezés után fokozatosan felveszi a test egyedi formáját. Továbbá a LeakGuard bordázatnak köszönhetően megelőzi a szivárgást. A Tampax Compak Pearl tampon csomagolása tarka színekben pompázik, mégis egyszerűen, halkan kibontható, ezenfelül a tárcádban is bírja a gyűrődést! A Tampax Compak Pearl Regular a Tampax legjobb normál nedvszívó képességű tamponja.

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.