Love Beauty and Planet

Testvaj shea vajjal & szantálfa illattal, 250 ml

Testvaj shea vajjal & szantálfa illattal, 250 ml

Testvaj shea vajjal & szantálfa illattal, 250 ml

Az akár 24 órán keresztül bámulatosan hidratáló Love Beauty Planet shea velvet testvajunkat a selymes bőr érdekében fejlesztettük ki. Nagyszerűen hidratáló shea vajat tartalmaz, melyet szantálfa illattal párosítottunk. Csak külső használatra! A legjobb eredményért használd minden nap. A vegán testvaj kiegészítéseként használd a vegán tusfürdőt shea vajjal & szantálfa illattal.

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Jellemzők

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.