alverde NATURKOSMETIK

alverde NATURKOSMETIK Testápoló Naturschön olívával, 200 ml

alverde NATURKOSMETIK Testápoló Naturschön olívával, 200 ml

alverde NATURKOSMETIK Testápoló Naturschön olívával, 200 ml

Az alverde naturschön testápoló értékes olíva hatóanyagával gazdagon táplál a bársonyosan puha bőr érdekében. Őrizze meg Ön is bőre fiatalságát egyszerűen! Minden bőrtípusra használható. Görögországból származó olívaolajjal, olívabogyó- és olajfalevél-kivonattal, valamint olívabogyó-koncentrátummal készült. A testápoló megóvja a bőrt a bőröregedés látható jeleivel szemben. Nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, színezéket, tartósítószert és ásványi olaj alapú összetevőket.

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.