elmex

elmex Sensitive Professional Repair & Prevent fogkrém 75 ml

elmex Sensitive Professional Repair & Prevent fogkrém 75 ml

elmex Sensitive Professional Repair & Prevent fogkrém 75 ml

Fogkrém - orvostechnikai eszköz: A fájdalom azonnali* és tartós enyhítésére, az erős fogínyért

Speciálisan kifejlesztett fogkrém a fogorvosok ajánlásával a fogérzékenység okozta fájdalom azonnali* és tartós enyhítésére, klinikailag bizonyított Pro-Argin® technológiával.

Mi okozza a fogak érzékenységét?
Az ínyvisszahúzódás következtében szabaddá válhatnak a fogidegig futó dentincsatornák, megnövelve a fogérzékenység esélyét. Amikor a fogak meleggel, hideggel vagy édessel érintkeznek, a dentincsatornák közvetlenül az idegekhez vezetik az ingert, ami fájdalmat okoz.

Hogyan hat az elmex Sensitive Professional Repair & Prevent fogkrém? Az egyedülálló formulát alkalmazó fogkrém lezárja és helyreállítja a szabaddá vált, idegekig vezető dentincsatornákat, azonnal csökkentve az érzékenységet. Rendszeres használattal védőréteget képez a fogfelszínen, megelőzve az érzékenység visszatérését. Cinktartalmának köszönhetően segít megerősíteni a fogínyt és megelőzi annak visszahúzódását, ami az érzékenység fő okozója.

Az idegekhez vezető, szabaddá vált dentincsatornák fájdalmat okozhatnak.
A lezárt és helyreállított dentincsatornák védelmet nyújtanak a fogérzékenység okozta fájdalommal szemben.
Kérdezze meg fogorvosát vagy dentálhigiénikusát!

Az optimális szájápolás érdekében először használjon fogköztisztítót, majd mosson fogat elmex® Sensitive Professional fogkrémmel és elmex Sensitive Professional fogkefével, végül pedig öblögessen elmex® Sensitve Professional szájvízzel.

Gondosan válogatott összetevőkkel
Felelősen gyártott**
**további információért látogasson el ide: www.elmex.com/responsibly-made

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Értékelések és vélemények

4.7
6 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.