trend IT UP

trend IT UP Folyékony ajakrúzs, Ultra Matt, 014, 5 ml

trend IT UP Folyékony ajakrúzs, Ultra Matt, 014, 5 ml

trend IT UP Folyékony ajakrúzs, Ultra Matt, 014, 5 ml

A trend IT UP Ultra Matt folyékony ajakrúzs a gyönyörű szín és a tökéletesen matt finish kombinációjával ajándékozza meg ajkait. Intenzív, matt világos nude színhatás egy tartós, krémes rúzsban. A kakaóvajnak köszönhetően a rúzs könnyedén siklik az ajkakon és kellemes bőrérzetet hagy maga után. Speciális applikátora precíz és tökéletes felvitelt tesz lehetővé. Ezenkívül finom vanília, kókusz és karamell illattal édesíti meg a napot.

• Nr. 014
• folyékony ajakrúzs
• matt hatás
• tartós és erősen pigmentált
• speciális applikátorral
• kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.