trend IT UP

trend IT UP Szájkontúrceruza Contour&Glide, 430, 0,3 g

trend IT UP Szájkontúrceruza Contour&Glide, 430, 0,3 g

trend IT UP Szájkontúrceruza Contour&Glide, 430, 0,3 g

A trend IT UP Contour & Glide vízálló szájkontúrceruza sötét téglavörösszínűvé varázsolja az ajkakat. A bársonyos textúrájú ceruza könnyedén felvihető, és értékes, ápoló hatású avokádó olajat tartalmaz. Beépített hegyezője mindig precíz hegyet garantál. Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják. A fantasztikusan szép ajkakért!

• Nr. 430
• extra tartós
• megakadályozza az ajakrúzs túlfutását
• visszatekerhető
• praktikus hegyezővel
• vegán

Összetevők

⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿
⦿

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak

Kapcsolodó termékek

Kapcsolodó termékek

Ezek még tetszhetnek

Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2023.