Valósidejű szupermarket árukereső, árösszehasonlító vonalkódolvasóval.

Miben tud segíteni Grate Android-ra és iPhone-ra. Töltsd a Grate alkalmazást az App Store-bol vagy a Google Play Store-ból. rate?

Hasonlítsd össze a legjobb árakat, nézd meg a vásárlói értékeléseket bármiről, azonnal (pl. kremmania.hu, arukereso.hu). Olvasd be a termék vonalkódját, vagy keress rá a nevére; majd válogass az ajánlatok közül, hogy végül biztos lehess abban, hogy a legjobb és legolcsóbb terméket választottad. Valósidejű árösszehasonlítás a Spar, Tesco, Auchan, CBA Príma, DM, Rossmann webshopokból, online áruházakból és vásárlói értékelések a krémmánia.hu-ról, árukeresőről, valamint az amazon.com-ról.

Árukereső

Hasonlítsd össze az árakat a legismertebb üzletekből. Bízd Gratere, hogy megtalálja hol a legolcsóbb a kedvenc samponod, csokid vagy hol érdemes okos telefont vásárolni.

Értékelések, vélemények

Grate nem csak abban segít, hogy megtalálja a legjobb árakat és akciókat, de összegyüjti az értékeléseket egy helyre, hogy ne kelljen keresgélned, ha tudni szeretnéd, hogy mások mit gondolnak arról, amit venni szeretnél.

Összetevők

Tudj meg többet az összetevőkről és vásárolj egészséges termékeket. Grate segítségével megtudhatod például, hogy milyen kozmetikumokban nincsenek káros összetevők, vagy milyen nassolnivalót vásárolj, amiben nincs például cukor vagy liszt.

Grate Android-ra és iPhone-ra. Töltsd a Grate alkalmazást az App Store-bol vagy a Google Play Store-ból.

A Grate több mint egy vonalkód-olvasó app. Grate a Te vásárlási segéded ami nap mint nap segít megtalálni a legjobb akciókat és árakat.