FOREO

Arctisztító készülék LUNA Play Plus, lila, 1 db

Arctisztító készülék LUNA Play Plus, lila, 1 db

Arctisztító készülék LUNA Play Plus, lila, 1 db

A LUNATM play plus egy forradalmian új arctisztító eszköz: a mélyebb és gyengédebb tisztítás elérése érdekében kompakt módon ötvözi a FOREO innovatív T-SonicTM pulzálását az újító jellegű szilikonsörtekialakítással.
Amikor a T-SonicTM pulzálása finom, szilikonból készült érintőpontokon keresztül áramlik, akkor az sokkal hatékonyabban képes eltávolítani a pattanások kialakulásáért felelős szennyeződéseket, mintha a tisztítás kézzel történne meg, így a bőr tisztábbá és ragyogóbbá válik. Ezen kívül a mélytisztítás hatására a pórusok kitisztulnak, azok láthatósága csökken, finomítva és kisimítva ezzel a bőr textúráját.

A minden bőrtípusra alkalmas LUNATM play plus 2 zónás sörtéje vékonyabb érintőpontokkal rendelkezik az érzékeny vagy normál bőr, illetve a nagyobb területek (pl. orcák) gyengéd tisztítására; felül vastagabb érintőpontok találhatók a precíziós tisztításhoz, illetve különböző területek (pl. a T-zóna) mélytisztításához.

A LUNATM play plus eltávolítja a szennyeződések és zsírok 99,5%-át, ezenfelül a sminkmaradványokat és az elhalt bőrsejteket is. A LUNATM play plus készülékkel minden reggel és este 1 perces tisztítás javasolt.

Értékelések és vélemények

4.5
1 vélemény
A részletes értékelésekért nyisd meg a Grate-ben.
Árak összehasonlítása
Refresh

Árgrafikon

Napi nézet
Heti nézet
Havi nézet
3 hónap
6 hónap
12 hónap
24 hónap
Teljes időszak
Fontos

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az oldal nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, az oldal előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Grate.app. © Copyright 2022.